Ugrás a tartalomhoz
NDA@SZTAKI
Szótár
KOPI
NDA
Kereső
in English
|
magyarul
Betűméret:
Súgó
NDA
Címlap
Keresés
Részletes keresés
Archívumok
Súgó
Bejelentkezés
Belépés
Jelszó
Regisztráció
Kapcsolat
MTA SZTAKI DSD
szotar.sztaki.hu
Gyűjtemény: A hús
Archívum:
MATARKA: Magyar folyóiratok tartalomjegyzékei
Tárolt tételek száma:
813
Tételek
Nincs rendezés (gyors)
Legfrissebb legelöl
Név szerint rendezve
Szűkítés:
61
-
80
/
813
A hús szerepe a gyermekek táplálkozásában
Metaadatok
Barna Mária
A hús szerepe a várandós és szoptatós anyák, valamint a gyermekek táplálkozásában
Metaadatok
Barna Mária
A hús szerepe az egészséges táplálkozásban
Metaadatok
A hús világpiaci helyzete, a magyar húsexport kilátásai
Metaadatok
Szerető Elemér
A hús zsírtartalmának meghatározása magmágneses rezonancia spektroszkópia (NMR) technikával
Metaadatok
Nagy Edit, Körmendy László
A húságazat versenyképessége és piaci kilátásai a csatlakozás után
Metaadatok
Orbánné Nagy Mária
A HÚSCÉH, a Baromfi Terméktanács és a Vágóállat és Hús Terméktanács szakmai rendezvénye
Metaadatok
Kora Mária
A húsérték elmélete és gyakorlati alkalmazása : húsértéken alapuló módszerek a termelésben
Metaadatok
Erdős Zoltán, Tóbiás Zsófia
A húsfehérjék humánbiológiai megítélése
Metaadatok
Hajós Gyöngyi
A húsfeldolgozó szakképzés története a Toldi Miklós Élelmiszeripari Középiskola, Szakközépiskola és Kollégiumban
Metaadatok
Kiss Imre
A húsipar fejlődése Kelet-Németországban
Metaadatok
Scharner, Erhard
A húsiparban használható élelmiszer-adalékanyagok
Metaadatok
Suhár Pálné
A húsiparban használt belek kezelése 1. : természetes belek kezelése
Metaadatok
Nagy Sándorné, Nagy Edit, Visnyei Tibor
A húsiparban használt belek kezelése 2. : műbelek
Metaadatok
Nagy Edit, Nagy Sándorné, Szabó László
A húsipari előtt álló feladatok az Európai Unióhoz való csatlakozás előtt
Metaadatok
Bánáti Dóra
A húsipari technológiai folyamatok minőségi és élelmiszer-biztonsági elemzése 1. : bevezetés: élelmiszer-minőség, élelmiszer-biztonság, HACCP
Metaadatok
Tóbiás Zsófia
A húsipari technológiai folyamatok minőségi és élelmiszer-biztonsági elemzése 4. : bélbe töltött, hőkezelt termékek
Metaadatok
Kora Mária
A húsipari technológiai folyamatok minőségi és élelmiszer-biztonsági elemzése : 2. vágás
Metaadatok
Virágos Éva
A húsipari technológiai folyamatok minőségi és élelmiszer-biztonsgái elemzése. 3. : a nyersanyag-technológia
Metaadatok
Tóbiás Zsófia
A húsmarhával kapcsolatos néhány újabb hazai kutatási eredmény
Metaadatok
Bozó Sándor
Nincs rendezés (gyors)
Legfrissebb legelöl
Név szerint rendezve
Szűkítés:
61
-
80
/
813