Ugrás a tartalomhoz
NDA@SZTAKI
Szótár
KOPI
NDA
Kereső
in English
|
magyarul
Betűméret:
Súgó
NDA
Címlap
Keresés
Részletes keresés
Archívumok
Súgó
Bejelentkezés
Belépés
Jelszó
Regisztráció
Kapcsolat
MTA SZTAKI DSD
szotar.sztaki.hu
Gyűjtemény: A hús
Archívum:
MATARKA: Magyar folyóiratok tartalomjegyzékei
Tárolt tételek száma:
813
Tételek
Nincs rendezés (gyors)
Legfrissebb legelöl
Név szerint rendezve
Szűkítés:
41
-
60
/
813
A félsertések színhústartalmának meghatározására szolgáló új referenciamódszer az Európai Unió országaiban
Metaadatok
Körmendy László
A fém- és papaírpénzek bakteriológiai állapotáról
Metaadatok
Havas Ferenc
A fermentálás, pácolás és hőkezelés fejlődése a húsiparban
Metaadatok
Incze Kálmán
A folyékony füst és füstaromák felhasználási lehetőségei a húskész1tmények gyártásánál
Metaadatok
A fűtési/hűtési rendszerek hidraulikai beszabályozása
Metaadatok
Vinkler Károly, Tóth Sándor
A genetikailag módosított élelmiszerek jelölése, ellenőrzése
Metaadatok
Vajda Boldizsár
A hazai húsfeldolgozás környezetvédelmi vonatkozásai
Metaadatok
Ralovich Béla
A házi disznóvágás és a húsvizsgálat
Metaadatok
Százados Imre
A hús és a húskészítmények szerepe a cöliák217iás betegek táplálkozásában.
Metaadatok
Schöberl Erika
A hús és a tojás koleszterintartalma
Metaadatok
Honikel, K.O., Arneth, W.
A hús és egészség téma hírei
Metaadatok
A hús és egyéb állati eredetű élelmiszerek kémiai szennyező anyagainak hazai és nemzetközi szabályozása I.
Metaadatok
Sas Barnabás
A hús és egyéb állati eredetű élelmiszerek kémiai szennyező anyagainak hazai és nemzetközi szabályozása II.
Metaadatok
Sas Barnabás
A hús és húskészítmények toxikológiai vonatkozásai
Metaadatok
Wild, Dieter
A hús EU-definiciójának értelmezése : általános kérdések és javasolt válaszok
Metaadatok
Fogden, Michael
A hús fagyasztása során végbemenő fizikai folyamatok
Metaadatok
Körmendy László
A hús jelentősége a tápanyagbevitel szempontjából
Metaadatok
Kübler, Werner
A hús jelentősége a táplálkozásban
Metaadatok
Honikel, Karl O.
A hús jelentősége az ember táplálkozásában, a múlt tényei, a jelenlegi ajánlások és perspedtívák
Metaadatok
Bíró György
A hús pácolása porlasztásos befecskendezéssel : a páclényomás hatása a termékminőségre
Metaadatok
Freixenet i Garriga, Llorenç
Nincs rendezés (gyors)
Legfrissebb legelöl
Név szerint rendezve
Szűkítés:
41
-
60
/
813