Ugrás a tartalomhoz
NDA@SZTAKI
Szótár
KOPI
NDA
Kereső
in English
|
magyarul
Betűméret:
Súgó
NDA
Címlap
Keresés
Részletes keresés
Archívumok
Súgó
Bejelentkezés
Belépés
Jelszó
Regisztráció
Kapcsolat
MTA SZTAKI DSD
szotar.sztaki.hu
Gyűjtemény: A hús
Archívum:
MATARKA: Magyar folyóiratok tartalomjegyzékei
Tárolt tételek száma:
813
Tételek
Nincs rendezés (gyors)
Legfrissebb legelöl
Név szerint rendezve
Szűkítés:
801
-
813
/
813
Vitaminok és ásványi anyagok a húsokban és ezek élettani jelentősége
Metaadatok
Gaál Ödön
Vizsgálati módszerek felülbírálata és összehasonlító értékelése
Metaadatok
Körmendy László, Zukál Endre, Nagy Edit
Vizsgálati módszerek felülbírálata és összehasonlító értékelése a matematikai-statisztikai szemlélet tükrében 1.
Metaadatok
Körmendy László, Zakál Endre
Vörösáruk maradék foszfatázaktivitását befolyásoló tényezők vizsgálata
Metaadatok
Zsarnóczay Gabriella, Körmendy László
Westfal-Lippei Mezőgazdasági Kamara által végzett ötödik sertésvégtermék-teszt
Metaadatok
Hoppenbrock, K.H., Hottelmann, F. W.
XXV. Állatorvosi Világkongresszus
Metaadatok
Zsír-rizikó-diéta
Metaadatok
Csapó Ildikó
Zsírsavak az állati szövetekben - irodalmi áttekintés
Metaadatok
Csapó Ildikó
Összefüggés a nyers sertéshús víz-, zsír- és fehérjetartalma között
Metaadatok
Körmendy László, Nagy Edit, Vadáné Kovács Mária
Összefüggések a juh vágott test S/EUROP-minősítése és a komputertomográfiával (CT) mért paraméterek között
Metaadatok
Toldi Gyula, Lengyel Attila, Hancz Csaba, Ureczky József
Összetevők és adalékanyagok a főtt sonka gyártásában
Metaadatok
Gamero, Joseph Lagares i, Freixenet i Garriga, Llorenç
Összetevők jelölési problémái az adalékanyagok szemszögéből
Metaadatok
Nagy Sándorné
Ötödik tanácskozás a magyar húsmarhaágazatról
Metaadatok
Nincs rendezés (gyors)
Legfrissebb legelöl
Név szerint rendezve
Szűkítés:
801
-
813
/
813