Ugrás a tartalomhoz
NDA@SZTAKI
Szótár
KOPI
NDA
Kereső
in English
|
magyarul
Betűméret:
Súgó
NDA
Címlap
Keresés
Részletes keresés
Archívumok
Súgó
Bejelentkezés
Belépés
Jelszó
Regisztráció
Kapcsolat
MTA SZTAKI DSD
szotar.sztaki.hu
Gyűjtemény:
Archívum:
MTA Könyvtár
Tárolt tételek száma:
1461
Tételek
Nincs rendezés (gyors)
Legfrissebb legelöl
Név szerint rendezve
Szűkítés:
1
-
20
/
1461
Cím nélkül
Tartalom
|
Metaadatok
Cím nélkül
Tartalom
|
Metaadatok
A chromatographic procedure for the determination of carotenoids and chlorophylls in vegetable products
Tartalom
|
Metaadatok
De Sio, F., Servillo, L., Loiuduce, R., Castaldo, D.
A comparative analysis of Hungarian robinia and milkweed honeys based on their chemical and physical characteristics
Tartalom
|
Metaadatok
Kasper-SzĂŠl, Zs., Amtmann, M., TakĂĄts, A., Kardos-Neumann, Ă.
A comparative study on the fatty acid profiles of total lipid, neutral and polar lipids in the liver and muscle of Capoeta sieboldii (Steindachner, 1864) and Capoeta baliki (Turan, Kottelat, Ekmekçi, ImamoÄlu, 2006) from TĂśdĂźrge lake (Sivas, Turkey)
Tartalom
|
Metaadatok
GĂśrgĂźn, S., Akpinar, N., Dirican, S.
A comparative study: Methods for the determination of ascorbic acid in small and middle sized food analytic laboratories
Tartalom
|
Metaadatok
Balogh, T., Szarka, A.
A complex way of assessing biodegradability of polymer films - a practical approach
Tartalom
|
Metaadatok
SzĂĄraz, L., KĂĄnai, I., Beczner, J.
A fully automated linear polyacrylamide coating and regeneration method for capillary electrophoresis of proteins
Tartalom
|
Metaadatok
Bodnar, Judit, Hajba, Laszlo, Guttman, Andras
A Hidden Active Site in the Potential Drug Target Mycobacterium tuberculosis dUTPase Is Accessible through Small Amplitude Protein Conformational Changes.
Tartalom
|
Metaadatok
Lopata, Anna, Leveles, Ibolya, Bendes, Ăbris ĂdĂĄm, Viskolcz, BĂŠla, G. VĂŠrtessy, BeĂĄta, JĂłjĂĄrt, BalĂĄzs, TĂłth, Judit
A kinetic approach to describe the time evolution of red wine as a function of packaging and storage conditions
Tartalom
|
Metaadatok
Venturi, F., Sanmartin, C., Taglieri, I., Xiaoguo, Y., Andrich, G., Zinnai, A.
A kinetical approach of texture changes of vegetables during blanching
Tartalom
|
Metaadatok
Bontovics, P., BleszkĂĄn, M., SebĹk, A.
A lángkemencés atomabszorpciós spektrometriás detektálás on-line összekapcsolása elválasztástechnikai módszerekkel (HPLC, GC, CE) környezeti kémiai és speciációs analitikai vizsgálatokhoz = The on-line coupling of flame furnace atomic absorption spectrometry with separation techniques (HPLC, GC, LE) for environmental and speciation analytical determinations
Tartalom
|
Metaadatok
Gáspár, Attila, Dombovári, János, Kiss, Attila Péter
A LC-MS/MS confirmatory method for determination of chloramphenicol in real samples screened by competitive immunoassay
Tartalom
|
Metaadatok
TĂślgyesi, Ă., Fekete, J., Sharma, V.K., PĂĄlffi, Ă., BĂŠkĂŠsi, K., Lukonics, D., Pleva, G.
A method based on light scattering to estimate the concentration of virus particles without the need for virus particle standards
Tartalom
|
Metaadatok
Makra, István, Terejánszky, Péter, Gyurcsányi, Ervin Róbert
A minőség nyomonkövetése az élelmiszerlánc különböző pontjaiban gyors fizikai módszerekkel = Monitoring the quality at different places of the chain by rapid physical methods
Tartalom
|
Metaadatok
Seregély, Zsolt
A near infrared spectroscopic (NIR) approach to estimate quality alterations during prolonged heating of lard
Tartalom
|
Metaadatok
SzabĂł, A., BĂĄzĂĄr, G., AndrĂĄssy-Baka, G., LocsmĂĄndi, L., RomvĂĄri, R.
A new apparatus for the evaluation of rheological properties of wheat gluten
Tartalom
|
Metaadatok
Chang, Y. K., Ferrari, M. C.
A new method for the quantitative determination of protein of bacterial origin on the basis of D-aspartic acid and D-glutamic acid content
Tartalom
|
Metaadatok
CsapĂł, J., Schmidt, J., CsapĂł-Kiss, Zs., HollĂł, G., HollĂł, I., WĂĄgner, L., CenkvĂĄri, Ă., Varga-Visi, Ă., Pohn, G., AndrĂĄssy-Baka, G.
A novel carbohydrate labeling method utilizing transfer hydrogenation-mediated reductive amination
Tartalom
|
Metaadatok
KovĂĄcs, Zsuzsanna, Papp, GĂĄbor, HorvĂĄth, Henrietta, JoĂł, Ferenc, Guttman, AndrĂĄs
A possible rheological model of gum candies
Tartalom
|
Metaadatok
Csima, Gy., DĂŠnes, L., VozĂĄry, E.
Nincs rendezés (gyors)
Legfrissebb legelöl
Név szerint rendezve
Szűkítés:
1
-
20
/
1461