Ugrás a tartalomhoz
NDA@SZTAKI
Szótár
KOPI
NDA
Kereső
in English
|
magyarul
Betűméret:
Súgó
NDA
Címlap
Keresés
Részletes keresés
Archívumok
Súgó
Bejelentkezés
Belépés
Jelszó
Regisztráció
Kapcsolat
MTA SZTAKI DSD
szotar.sztaki.hu
Gyűjtemény: Tejgazdaság
Archívum:
MATARKA: Magyar folyóiratok tartalomjegyzékei
Tárolt tételek száma:
252
Tételek
Nincs rendezés (gyors)
Legfrissebb legelöl
Név szerint rendezve
Szűkítés:
221
-
240
/
252
Sajtömlesztés ömlesztősó nélkül 3. : kalciumfelszívódás = Cheese processing without procesing salt 3. : calcium absorption
Metaadatok
Szakály S., Schaffer B., Pallagi G., Figler M.
Sajtömlesztés ömlesztősó nélkül 4. : fehérjehasznosulás = Cheese processing without processing salt 4. : protein utilization
Metaadatok
Schaffer B., Szakály S., Pallagi G.
Sajtömlesztés ömlesztősó nélkül 5. : az új termék fogyasztói fogadtatása = Cheese processing without processing salt 5. : consumer acceptance of the new product
Metaadatok
Szakály Z., Keller B., Szily B., Széles Gy.
Sajtömlesztés ömlesztősó nélkül.1. : technológia = Cheese processing without processing salt. 1. : technology
Metaadatok
Schaffer B., Szakály S., Ágoston P.
Sauermilchprodukte - die altesten und zugleich modernsten Milchprodukte = Savanyú tejtermékek - a legősibb és ugyanakkor a legkorszerűbb termékek
Metaadatok
Puhan, Z.
Schmidt János a Magyar Tudományos Akadémia levelező tagja lett = János Schmidt named corresponding member of Hungarian Academy of Sciences
Metaadatok
Schmidt János akadémikus, lapunk Tanácsadó Szerkesztő Bizottságának tagja, 70 éves = The Academian, János Schmidt, the member of Advisory Editorial Board of our Journal, is 70 years old
Metaadatok
Some quality characteristics of spray dried skimmed milk powders produced from different milk varieties by using two different atomizer systems: 1. Chemical characteristics = Különböző tejekből kétfajta porlasztási technikával gyártott sovány tejporok né
Metaadatok
Deveci, O., Yetismeyen, A., Gürsoy, A., Yamaner, N., Karademir, E.
Some quality characteristics of spray dried skimmed milk powders produced from different milk varieties by using two different atomizer systems: 2. Physical characteristics = Különböző tejekből kétfajta porlasztási technikával gyártott sovány tejporok né
Metaadatok
Gürsoy, A., Yetismeyen, A., Deveci, O., Yamaner, N., Karademir, E.
Tanulmány a magyar tejgazdaság helyzetéről = A study on the situation of dairyng in Hungary
Metaadatok
Babella Gy., Unger A.
Táplálékallergia
Metaadatok
Barna Mária
Tejgazdasági tapasztalatok Spanyolországban
Metaadatok
Merényi I.
Tejgazdasági témájú szakdolgozatok az SZTE Élelmiszeripari Főiskolai Karán
Metaadatok
Szabó P. B.
Tejminőség Magyarországon Európai összehasonlításban = Milk quality in Hungary in a European comparison
Metaadatok
Unger A., Császár G.
Tejtermékek és a margarin vásárlási gyakoriságának vizsgálata Magyarországon = Study of frequency of purchase of dairy products and margarine in Hungary
Metaadatok
Huszka P., Polereczki Zs., Szakály Z.
Ten years of thermal analysis in the product development in the cooperation of Hungarian Dairy Institute and Biophysical Department of University Pécs, Faculty of Medicine = A termál analízis 10 éve a termékfejlesztés szolgálatában a Magyar Tejgazdasági
Metaadatok
Lőrinczy D., Szakály S., Schaffer B.
The D-amino acid content of foodstuffs : literature review
Metaadatok
Csapó J., Csapóné Kiss Zs., Varga-Visi É., Pohn G., Pétervári E.
Thermal death of the lactic acid bacteria in milk and fruit juices = Tejsavbaktériumok hőpusztulása tejben és gyümölcslevekben
Metaadatok
Román M.
Tisztázó gondolatok a tejtermékek táplálkozásbiológiai szerepének valós megítéléséhez
Metaadatok
Szakály S.
Tíz éve nyílt meg a Székesfehérvárott működő Tejipari Emléktár
Metaadatok
Ujhelyi S.
Nincs rendezés (gyors)
Legfrissebb legelöl
Név szerint rendezve
Szűkítés:
221
-
240
/
252