Ugrás a tartalomhoz
NDA@SZTAKI
Szótár
KOPI
NDA
Kereső
in English
|
magyarul
Betűméret:
Súgó
NDA
Címlap
Keresés
Részletes keresés
Archívumok
Súgó
Bejelentkezés
Belépés
Jelszó
Regisztráció
Kapcsolat
MTA SZTAKI DSD
szotar.sztaki.hu
Gyűjtemény: Sütőiparosok, pékek
Archívum:
MATARKA: Magyar folyóiratok tartalomjegyzékei
Tárolt tételek száma:
506
Tételek
Nincs rendezés (gyors)
Legfrissebb legelöl
Név szerint rendezve
Szűkítés:
61
-
80
/
506
Cím nélkül
Metaadatok
Majoros Katalin
Cím nélkül
Metaadatok
Majoros Katalin
Cím nélkül
Metaadatok
Cím nélkül
Metaadatok
Cím nélkül
Metaadatok
Majoros Katalin
A "Világkenyér" : szakmai rekord az UKBA előtt
Metaadatok
Oláh András
A "vitaminos" kenyér
Metaadatok
Czeizel Endre
A BAKE-MARK INTERNATIONAL kulcspozíciós kinevezéseket jelent be
Metaadatok
A búza mint alapanyag a vetéstől a vevőig
Metaadatok
Zöldi Éva
A farinográfos vizsgálat értékelési módszerei
Metaadatok
Szalai Lajos
A felnőtt szakképzés legújabb lehetőségei: "Lépj egyet előre"
Metaadatok
Oláh András
A FIBREX
Metaadatok
Ilonka Norbert
A francia kenyér nem tűri a középszerűséget
Metaadatok
Calvel, Raymond
A franciák már készülnek az "Europain" 2002 kiállításra
Metaadatok
Baltás Zsuzsa
A gabona termékpálya költség- és jövedelmi helyzete
Metaadatok
Werli József
A gabonák kis mennyiségben előforduló összetevői. Szterinek és természetes antioxidánsok
Metaadatok
Lásztity Radomir
A gabonák mikroelem tartalma : kell-e mikroelemekkel dúsítani a lisztet és a sütőipari termékeket? I.
Metaadatok
Lásztity Radomir, Őrsi F., Major J., Révay T.
A gabonák mikroelem tartalma : kell-e mikroelemekkel dúsítani a lisztet és a sütőipari termékeket? II.
Metaadatok
Lásztity Radomir, Őrsi F., Major J., Révay T.
A gluténmentes gabonatermékek kifejlesztésének újszerű megközelítése I. rész
Metaadatok
Arendt, Elke K., Schober, Tilman J., Gormley, Ronan, Gallagher, Eimear
A gluténmentes gabonatermékek kifejlesztésének újszerű megközelítése II. rész
Metaadatok
Arendt, Elke K.
Nincs rendezés (gyors)
Legfrissebb legelöl
Név szerint rendezve
Szűkítés:
61
-
80
/
506