Ugrás a tartalomhoz
NDA@SZTAKI
Szótár
KOPI
NDA
Kereső
in English
|
magyarul
Betűméret:
Súgó
NDA
Címlap
Keresés
Részletes keresés
Archívumok
Súgó
Bejelentkezés
Belépés
Jelszó
Regisztráció
Kapcsolat
MTA SZTAKI DSD
szotar.sztaki.hu
Gyűjtemény: A hús
Archívum:
MATARKA: Magyar folyóiratok tartalomjegyzékei
Tárolt tételek száma:
813
Tételek
Nincs rendezés (gyors)
Legfrissebb legelöl
Név szerint rendezve
Szűkítés:
21
-
40
/
813
A "zug" -apaállatok használatáról
Metaadatok
A 178/2002/EK rendelet értelmezése az EU munkabizottságának útmutatója alapján
Metaadatok
Kora Mária
A 38. Kolmbachi Hét és a 2. Vágástechnológiai Workshop
Metaadatok
A bacon nyersanyagának bakteriológiai állapota
Metaadatok
Havas Ferenc
A baktériumok stresszadaptációja és ennek élelmiszer-biztonsági jelentősége
Metaadatok
Farkas József
A becslő egyenletek, alkalmazásának kérdései a vágóállatok objektív minősítésében
Metaadatok
Körmendy László, Klosz Tamás
A belföldi piacról a világpiacra
Metaadatok
A blonde d'aquitaine húsmarha története és hazai eredményei 1979-1989 között 1.
Metaadatok
Balika Sándor
A blonde d'aquitaine húsmarha története és hazai eredményei 1979-1989 között II.
Metaadatok
Balika Sándor
A bőrke mint állati eredetű adalékanyag
Metaadatok
Finta Krisztina
A bronzpulyka húsának biológiai és élvezeti értéke
Metaadatok
Gáspárdy András, Süth Miklós, Székely Körmöczy Péter, Bíró Géza, Bodó Imre
A BSE (kergemarhakór) és következményei
Metaadatok
Incze Kálmán
A computer tomográf (CT) és a Fat-o-Meater (FOM) vágóértékbecslő pontosságának összehasonlító vizsgálata sertéseknél
Metaadatok
Vagyon László, Gib Etelka, Juhász Zsolt
A dán húsipari kutatás eredményei
Metaadatok
A dán sertéshústermelés és vágóhídi feldolgozás 1992. évi főbb statisztikai adatai 2.
Metaadatok
A dán sertéshústermelés és vágóhídi feldolgozás í992. évi főbb statisztikai adatai 1.
Metaadatok
A dán sertéshústermelési modell
Metaadatok
Joergensen, Niels C.
A dioxinokról
Metaadatok
Kovács Ágnes
A fehér-kék belga fajtával végzett haszonállat-előállító keresztezés hatása a hús néhány fontosabb összetevőjének alakulására
Metaadatok
Bölcskey Károly, Sárdi János, Bozó Sándor
A feldolgozási módok hatása a sertésbőrke tulajdonságaira
Metaadatok
Rékasi Kálmánné, Mihályi Györgyné, Farkas József
Nincs rendezés (gyors)
Legfrissebb legelöl
Név szerint rendezve
Szűkítés:
21
-
40
/
813