Ugrás a tartalomhoz
NDA@SZTAKI
Szótár
KOPI
NDA
Kereső
in English
|
magyarul
Betűméret:
Súgó
NDA
Címlap
Keresés
Részletes keresés
Archívumok
Súgó
Bejelentkezés
Belépés
Jelszó
Regisztráció
Kapcsolat
MTA SZTAKI DSD
szotar.sztaki.hu
Gyűjtemény: Élelmiszervizsgálati közlemények
Archívum:
MATARKA: Magyar folyóiratok tartalomjegyzékei
Tárolt tételek száma:
490
Tételek
Nincs rendezés (gyors)
Legfrissebb legelöl
Név szerint rendezve
Szűkítés:
121
-
140
/
490
A minőség dimenziói az élelmiszergazdaságban
Metaadatok
Biacs Péter
A minőségellenőrzés és analitika fejlődési trendjei a fermentációs úton előállított élelmiszerekről
Metaadatok
Lásztity Radomir
A National Starch & Chemical cég új, nagy teljesítményű termékcsaládja
Metaadatok
Sinyor, Suzy
A National új ropogósító szereket kínál bundázott termékekhez
Metaadatok
A Német Élelmiszerkönyv és szerepe az EU tagállamok hatósági élelmiszerellenőrzésében
Metaadatok
Coduro, Erich, Molnár Pál
A német Élelmiszerkönyv jelentősége és feladata az Európai Unióban
Metaadatok
Coduro, Erich
A nyers szójalecitin antioxidáns hatása
Metaadatok
Sarudi Imre, Nagy István, Szabó András, Csapóné Kiss Zsuzsanna, Csordás Endre
A nyíregyházi hatósági élelmiszer-ellenőrzés kialakulása (1978)
Metaadatok
Gönczy Árpád
A penésztartalom meghatározására alkalmas módszerek 1. : tenyésztéses mikrobiológiai és mikroszkópos módszerek
Metaadatok
Kiskó Gabriella
A penésztartalom meghatározására alkalmas módszerek 2. : kémiai meghatározási módszerek
Metaadatok
Kiskó Gabriella
A penésztartalom meghatározására alkalmas módszerek 3. : immunológiai és fizikai módszerek
Metaadatok
Kiskó Gabriella
A probiotikumok perspektívái: szakirodalmi áttekintés
Metaadatok
Molnár Pál
A standardizáció lehetőségei és előnyei a közeli infravörös spektroszkópia alkalmazásában.
Metaadatok
Sárossy Gábor, Gergely Szilveszter, Salgó András
A szabadalmazott laboratóriumi módszerek vallidálásának alapelvei
Metaadatok
A szívre egészséges tápanyagösszetételű, "szívbarát" élelmiszerek továbbfejlesztett és bővített kritériumrendszere
Metaadatok
Biró György, Molnár Pál
A tudományos együttműködés új dimenzióit tárja fel a 6. Keretprogram
Metaadatok
A VI. EOQ Élelmiszer Minőségügyi Konferencia programja
Metaadatok
A WPFC javaslatai és élelmiszervegyészek felsőfokú oktatására
Metaadatok
Molnár Pál
A XV. Élelmiszer Minőségellenőrzési Tudományos Konferencia és ajánlásai
Metaadatok
A zselatin, a módosított keményítő és a tej zsírmentes szárazanyagainak külcsönhatása hőkezelt joghurtokban
Metaadatok
McGlinchey, Noel
Nincs rendezés (gyors)
Legfrissebb legelöl
Név szerint rendezve
Szűkítés:
121
-
140
/
490