Tartalom: |
http://real.mtak.hu/47772/ |
Archvum: |
MTA Knyvtr |
Gyjtemny: |
Status = Published
Type = Article
|
Cm: |
Eltérő hőkezelés hatása a juhtej és az abból készült termékeke D-Aminosav tartalmára = Examination of the d-amino-acid content of sheep milk by different heat-treating and products from sheep milk
|
Ltrehoz: |
Csanádi, József
Fenyvessy, József
Jávor, András
|
Dtum: |
2003
|
Tma: |
S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában
TP Chemical technology / vegyipar, vegyészeti technológia
|
Nyelv: |
angol
|
Tpus: |
Article
PeerReviewed
info:eu-repo/semantics/article
|
Formtum: |
text
|
Azonost: |
Csanádi, József and Fenyvessy, József and Jávor, András (2003) Eltérő hőkezelés hatása a juhtej és az abból készült termékeke D-Aminosav tartalmára = Examination of the d-amino-acid content of sheep milk by different heat-treating and products from sheep milk. TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 63. pp. 15-18. ISSN 1219-3224
|
Kapcsolat: |
MTMT:1139758
|