Ugrs a tartalomhoz

 

Eltérő hőkezelés hatása a juhtej és az abból készült termékeke D-Aminosav tartalmára = Examination of the d-amino-acid content of sheep milk by different heat-treating and products from sheep milk

  • Metaadatok
Tartalom: http://real.mtak.hu/47772/
Archvum: MTA Knyvtr
Gyjtemny: Status = Published


Type = Article
Cm:
Eltérő hőkezelés hatása a juhtej és az abból készült termékeke D-Aminosav tartalmára = Examination of the d-amino-acid content of sheep milk by different heat-treating and products from sheep milk
Ltrehoz:
Csanádi, József
Fenyvessy, József
Jávor, András
Dtum:
2003
Tma:
S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában
TP Chemical technology / vegyipar, vegyészeti technológia
Nyelv:
angol
Tpus:
Article
PeerReviewed
info:eu-repo/semantics/article
Formtum:
text
Azonost:
Csanádi, József and Fenyvessy, József and Jávor, András (2003) Eltérő hőkezelés hatása a juhtej és az abból készült termékeke D-Aminosav tartalmára = Examination of the d-amino-acid content of sheep milk by different heat-treating and products from sheep milk. TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 63. pp. 15-18. ISSN 1219-3224
Kapcsolat:
MTMT:1139758