NDA
Bejelentkezés
Kapcsolat
Simple utilization of lactic acid whey in dairy processing |
Tartalom: | http://real.mtak.hu/47146/ |
---|---|
Archívum: | MTA Könyvtár |
Gyűjtemény: |
Status = Published
Type = Article |
Cím: |
Simple utilization of lactic acid whey in dairy processing
|
Létrehozó: |
Csanádi, József
Szász, G.
H-Bara, O.
|
Kiadó: |
Sapientia Hungarian University of Transylvania
|
Dátum: |
2016
|
Téma: |
TP Chemical technology / vegyipar, vegyészeti technológia
|
Nyelv: |
angol
|
Típus: |
Article
NonPeerReviewed
info:eu-repo/semantics/article
|
Formátum: |
text
|
Azonosító: |
Csanádi, József and Szász, G. and H-Bara, O. (2016) Simple utilization of lactic acid whey in dairy processing. ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA, 9 (1). pp. 5-17. ISSN 1844-7449
|
Kapcsolat: |
MTMT:3149943
|