Ugrás a tartalomhoz

 

Simple utilization of lactic acid whey in dairy processing

  • Metaadatok
Tartalom: http://real.mtak.hu/47146/
Archívum: MTA Könyvtár
Gyűjtemény: Status = Published

Type = Article
Cím:
Simple utilization of lactic acid whey in dairy processing
Létrehozó:
Csanádi, József
Szász, G.
H-Bara, O.
Kiadó:
Sapientia Hungarian University of Transylvania
Dátum:
2016
Téma:
TP Chemical technology / vegyipar, vegyészeti technológia
Nyelv:
angol
Típus:
Article
NonPeerReviewed
info:eu-repo/semantics/article
Formátum:
text
Azonosító:
Csanádi, József and Szász, G. and H-Bara, O. (2016) Simple utilization of lactic acid whey in dairy processing. ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA, 9 (1). pp. 5-17. ISSN 1844-7449
Kapcsolat:
MTMT:3149943