NDA
Bejelentkezés
Kapcsolat
A bor felhasználása az ételkészÃtésben. Ãœnnepi ételek, nemes hozzávalók |
Tartalom: | http://real.mtak.hu/10411/ |
---|---|
Archívum: | MTA Könyvtár |
Gyûjtemény: |
Status = Published
Type = Book Section |
Cím: |
A bor felhasználása az ételkészÃtésben. Ãœnnepi ételek, nemes hozzávalók
|
Létrehozó: |
Báti, Anikó
|
Közremûködõ: |
Muskovics, Andrea Anna
|
Kiadó: |
Agroinform Kiadó
|
Dátum: |
2013
|
Téma: |
HM Sociology / társadalomkutatás
HN Social history and conditions. / társadalomtörténet
|
Nyelv: |
magyar
|
Típus: |
Book Section
PeerReviewed
info:eu-repo/semantics/bookPart
|
Formátum: |
text
|
Azonosító: |
Báti, Anikó (2013) A bor felhasználása az ételkészÃtésben. Ãœnnepi ételek, nemes hozzávalók. In: SzÅ‘lÅ‘-Bor-Termelés-Fogyasztás-Társadalom: Borkultúra és társadalom visszatekintve a 21. századi Magyarországról. Agroinform Kiadó, Budapest, pp. 358-366. ISBN 978-963-08-5828-1
|
Kapcsolat: |