NDA
Bejelentkezés
Kapcsolat
A bor felhasználása az ételkészÃtésben. Ünnepi ételek, nemes hozzávalók |
| Tartalom: | http://real.mtak.hu/10411/ |
|---|---|
| Archívum: | MTA Könyvtár |
| Gyûjtemény: |
Status = Published
Type = Book Section |
| Cím: |
A bor felhasználása az ételkészÃtésben. Ünnepi ételek, nemes hozzávalók
|
| Létrehozó: |
Báti, Anikó
|
| Közremûködõ: |
Muskovics, Andrea Anna
|
| Kiadó: |
Agroinform Kiadó
|
| Dátum: |
2013
|
| Téma: |
HM Sociology / társadalomkutatás
HN Social history and conditions. / társadalomtörténet
|
| Nyelv: |
magyar
|
| Típus: |
Book Section
PeerReviewed
info:eu-repo/semantics/bookPart
|
| Formátum: |
text
|
| Azonosító: |
Báti, Anikó (2013) A bor felhasználása az ételkészÃtésben. Ünnepi ételek, nemes hozzávalók. In: SzÅ‘lÅ‘-Bor-Termelés-Fogyasztás-Társadalom: Borkultúra és társadalom visszatekintve a 21. századi Magyarországról. Agroinform Kiadó, Budapest, pp. 358-366. ISBN 978-963-08-5828-1
|
| Kapcsolat: |
