Ugrás a tartalomhoz

 

A bor felhasználása az ételkészítésben. Ünnepi ételek, nemes hozzávalók

  • Metaadatok
Tartalom: http://real.mtak.hu/10411/
Archívum: MTA Könyvtár
Gyûjtemény: Status = Published


Type = Book Section
Cím:
A bor felhasználása az ételkészítésben. Ünnepi ételek, nemes hozzávalók
Létrehozó:
Báti, Anikó
Közremûködõ:
Muskovics, Andrea Anna
Kiadó:
Agroinform Kiadó
Dátum:
2013
Téma:
HM Sociology / társadalomkutatás
HN Social history and conditions. / társadalomtörténet
Nyelv:
magyar
Típus:
Book Section
PeerReviewed
info:eu-repo/semantics/bookPart
Formátum:
text
Azonosító:
Báti, Anikó (2013) A bor felhasználása az ételkészítésben. Ünnepi ételek, nemes hozzávalók. In: Szőlő-Bor-Termelés-Fogyasztás-Társadalom: Borkultúra és társadalom visszatekintve a 21. századi Magyarországról. Agroinform Kiadó, Budapest, pp. 358-366. ISBN 978-963-08-5828-1
Kapcsolat: