NDA
Bejelentkezés
Kapcsolat
Changes in mercurry content and fatty acids profiles during artificial maturation of European EEL (Anguilla anguilla L.) females. |
Tartalom: | http://real.mtak.hu/28735/ |
---|---|
Archívum: | MTA Könyvtár |
Gyűjtemény: |
Status = Published
Type = Conference or Workshop Item |
Cím: |
Changes in mercurry content and fatty acids profiles during artificial maturation of European EEL (Anguilla anguilla L.) females.
|
Létrehozó: |
Nowosad, Joanna
Kucharczyk, Dariusz
Łuczyńska, J.
Targońska, K.
Suchonos, M.
Czarkowski, T.
Horváth, L.
Müller, Tamás
|
Dátum: |
2015
|
Téma: |
SH Aquaculture. Fisheries. Angling / vizi növény-és állattartás, halászat, sporthorgászat
|
Típus: |
Conference or Workshop Item
PeerReviewed
|
Formátum: |
text
|
Azonosító: |
Nowosad, Joanna and Kucharczyk, Dariusz and Łuczyńska, J. and Targońska, K. and Suchonos, M. and Czarkowski, T. and Horváth, L. and Müller, Tamás (2015) Changes in mercurry content and fatty acids profiles during artificial maturation of European EEL (Anguilla anguilla L.) females. In: FABA 2014: International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, 25-27 September, 2014, Trabzon, Törökország.
|
Kapcsolat: |