Ugrás a tartalomhoz

 

Changes in mercurry content and fatty acids profiles during artificial maturation of European EEL (Anguilla anguilla L.) females.

  • Metaadatok
Tartalom: http://real.mtak.hu/28735/
Archívum: MTA Könyvtár
Gyűjtemény: Status = Published

Type = Conference or Workshop Item
Cím:
Changes in mercurry content and fatty acids profiles during artificial maturation of European EEL (Anguilla anguilla L.) females.
Létrehozó:
Nowosad, Joanna
Kucharczyk, Dariusz
Łuczyńska, J.
Targońska, K.
Suchonos, M.
Czarkowski, T.
Horváth, L.
Müller, Tamás
Dátum:
2015
Téma:
SH Aquaculture. Fisheries. Angling / vizi növény-és állattartás, halászat, sporthorgászat
Típus:
Conference or Workshop Item
PeerReviewed
Formátum:
text
Azonosító:
Nowosad, Joanna and Kucharczyk, Dariusz and Łuczyńska, J. and Targońska, K. and Suchonos, M. and Czarkowski, T. and Horváth, L. and Müller, Tamás (2015) Changes in mercurry content and fatty acids profiles during artificial maturation of European EEL (Anguilla anguilla L.) females. In: FABA 2014: International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, 25-27 September, 2014, Trabzon, Törökország.
Kapcsolat: