NDA
Bejelentkezés
Kapcsolat
Berry Pectins: Microwave-Assisted Extraction and Rheological Properties |
Tartalom: | http://real.mtak.hu/27681/ |
---|---|
Archívum: | MTA Könyvtár |
Gyűjtemény: |
Status = Published
Type = Article |
Cím: |
Berry Pectins: Microwave-Assisted Extraction and Rheological Properties
|
Létrehozó: |
Bélafiné Bakó, Katalin
Cserjési, Petra
Beszédes, Sándor
Csanádi, Zsófia
Hodúr, Cecilia
|
Dátum: |
2012
|
Téma: |
TP Chemical technology / vegyipar, vegyészeti technológia
|
Típus: |
Article
PeerReviewed
|
Formátum: |
text
|
Azonosító: |
Bélafiné Bakó, Katalin and Cserjési, Petra and Beszédes, Sándor and Csanádi, Zsófia and Hodúr, Cecilia (2012) Berry Pectins: Microwave-Assisted Extraction and Rheological Properties. FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, 5 (3). pp. 1100-1105. ISSN 1935-5130
|
Kapcsolat: |