NDA
Bejelentkezés
Kapcsolat
Berry Pectins: Microwave-Assisted Extraction and Rheological Properties |
| Tartalom: | http://real.mtak.hu/27681/ |
|---|---|
| Archívum: | MTA Könyvtár |
| Gyűjtemény: |
Status = Published
Type = Article |
| Cím: |
Berry Pectins: Microwave-Assisted Extraction and Rheological Properties
|
| Létrehozó: |
Bélafiné Bakó, Katalin
Cserjési, Petra
Beszédes, Sándor
Csanádi, Zsófia
Hodúr, Cecilia
|
| Dátum: |
2012
|
| Téma: |
TP Chemical technology / vegyipar, vegyészeti technológia
|
| Típus: |
Article
PeerReviewed
|
| Formátum: |
text
|
| Azonosító: |
Bélafiné Bakó, Katalin and Cserjési, Petra and Beszédes, Sándor and Csanádi, Zsófia and Hodúr, Cecilia (2012) Berry Pectins: Microwave-Assisted Extraction and Rheological Properties. FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, 5 (3). pp. 1100-1105. ISSN 1935-5130
|
| Kapcsolat: |
