Ugrás a tartalomhoz

 

Berry Pectins: Microwave-Assisted Extraction and Rheological Properties

  • Metaadatok
Tartalom: http://real.mtak.hu/27681/
Archívum: MTA Könyvtár
Gyűjtemény: Status = Published

Type = Article
Cím:
Berry Pectins: Microwave-Assisted Extraction and Rheological Properties
Létrehozó:
Bélafiné Bakó, Katalin
Cserjési, Petra
Beszédes, Sándor
Csanádi, Zsófia
Hodúr, Cecilia
Dátum:
2012
Téma:
TP Chemical technology / vegyipar, vegyészeti technológia
Típus:
Article
PeerReviewed
Formátum:
text
Azonosító:
Bélafiné Bakó, Katalin and Cserjési, Petra and Beszédes, Sándor and Csanádi, Zsófia and Hodúr, Cecilia (2012) Berry Pectins: Microwave-Assisted Extraction and Rheological Properties. FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, 5 (3). pp. 1100-1105. ISSN 1935-5130
Kapcsolat: