NDA
Bejelentkezés
Kapcsolat
Comparison of the effects of microwave irradiation with different intensities on the biodegradability of sludge from the dairy- and meat-industry |
Tartalom: | http://real.mtak.hu/27677/ |
---|---|
Archívum: | MTA Könyvtár |
Gyűjtemény: |
Status = Published
Type = Article |
Cím: |
Comparison of the effects of microwave irradiation with different intensities on the biodegradability of sludge from the dairy- and meat-industry
|
Létrehozó: |
Beszédes, Sándor
László, Zsuzsanna
Hovorkáné Horváth, Mária Zsuzsanna
Keszthelyi-Szabó, Gábor
HodĂşr, Cecilia
|
Kiadó: |
Elsevier
|
Dátum: |
2011
|
Téma: |
TP Chemical technology / vegyipar, vegyészeti technológia
|
Nyelv: |
angol
|
Típus: |
Article
PeerReviewed
info:eu-repo/semantics/article
|
Formátum: |
text
|
Azonosító: |
Beszédes, Sándor and László, Zsuzsanna and Hovorkáné Horváth, Mária Zsuzsanna and Keszthelyi-Szabó, Gábor and Hodúr, Cecilia (2011) Comparison of the effects of microwave irradiation with different intensities on the biodegradability of sludge from the dairy- and meat-industry. BIORESOURCE TECHNOLOGY, 102 (2). pp. 814-821. ISSN 0960-8524
|
Kapcsolat: |
MTMT:1636554; doi:10.1016/j.biortech.2010.08.121
|