Ugrás a tartalomhoz

 

Comparison of the effects of microwave irradiation with different intensities on the biodegradability of sludge from the dairy- and meat-industry

  • Metaadatok
Tartalom: http://real.mtak.hu/27677/
Archívum: MTA Könyvtár
Gyűjtemény: Status = Published

Type = Article
Cím:
Comparison of the effects of microwave irradiation with different intensities on the biodegradability of sludge from the dairy- and meat-industry
Létrehozó:
Beszédes, Sándor
László, Zsuzsanna
Hovorkáné Horváth, Mária Zsuzsanna
Keszthelyi-Szabó, Gábor
HodĂşr, Cecilia
Kiadó:
Elsevier
Dátum:
2011
Téma:
TP Chemical technology / vegyipar, vegyészeti technológia
Nyelv:
angol
Típus:
Article
PeerReviewed
info:eu-repo/semantics/article
Formátum:
text
Azonosító:
Beszédes, Sándor and László, Zsuzsanna and Hovorkáné Horváth, Mária Zsuzsanna and Keszthelyi-Szabó, Gábor and Hodúr, Cecilia (2011) Comparison of the effects of microwave irradiation with different intensities on the biodegradability of sludge from the dairy- and meat-industry. BIORESOURCE TECHNOLOGY, 102 (2). pp. 814-821. ISSN 0960-8524
Kapcsolat:
MTMT:1636554; doi:10.1016/j.biortech.2010.08.121