Ugrás a tartalomhoz

 

Comparison of drying characteristic and biodegradability of dairy sludge using microwave and infrared drying

  • Metaadatok
Tartalom: http://annals.fih.upt.ro/pdf-full/2013/ANNALS-2013-4-48.pdf
Archívum: MTA Könyvtár
Gyűjtemény: Status = Published

Type = Article
Cím:
Comparison of drying characteristic and biodegradability of dairy sludge using microwave and infrared drying
Létrehozó:
Beszédes, Sándor
Keszthelyi-Szabó, Gábor
Hodúr, Cecilia
Dátum:
2013
Téma:
TP Chemical technology / vegyipar, vegyészeti technológia
Típus:
Article
PeerReviewed
Formátum:
text
Azonosító:
Beszédes, Sándor and Keszthelyi-Szabó, Gábor and Hodúr, Cecilia (2013) Comparison of drying characteristic and biodegradability of dairy sludge using microwave and infrared drying. ANNALS OF FACULTY OF ENGINEERING HUNEDOARA - INTERNATIONAL JOURNAL OF ENGINEERING, XI (4). pp. 297-300. ISSN 1584-2665
Kapcsolat: