Ugrás a tartalomhoz

 

A cooking know-how: virtual and personal transmission of skills (A Hungarian example)

  • Metaadatok
Tartalom: http://real.mtak.hu/26649/
Archívum: MTA Könyvtár
Gyűjtemény: Status = Published

Type = Book Section
Cím:
A cooking know-how: virtual and personal transmission of skills (A Hungarian example)
Létrehozó:
Báti, Anikó
Közreműködő:
Krawczyk-Wasilewska, Violetta
Lysaght, Patricia
Kiadó:
Peter Lang Verlag
Dátum:
2015
Téma:
GR Folklore / etnológia, folklór, kulturális antropológia
Nyelv:
angol
Típus:
Book Section
NonPeerReviewed
info:eu-repo/semantics/bookPart
Formátum:
text
Azonosító:
Báti, Anikó (2015) A cooking know-how: virtual and personal transmission of skills (A Hungarian example). In: Food and Internet. SIEF 20th International Ethnological Food Research conference. Peter Lang Verlag, Lodz; Frankfurt, pp. 221-230.
Kapcsolat:
MTMT:2939276