NDA
Bejelentkezés
Kapcsolat
A cooking know-how: virtual and personal transmission of skills (A Hungarian example) |
Tartalom: | http://real.mtak.hu/26649/ |
---|---|
Archívum: | MTA Könyvtár |
Gyűjtemény: |
Status = Published
Type = Book Section |
Cím: |
A cooking know-how: virtual and personal transmission of skills (A Hungarian example)
|
Létrehozó: |
Báti, Anikó
|
Közreműködő: |
Krawczyk-Wasilewska, Violetta
Lysaght, Patricia
|
Kiadó: |
Peter Lang Verlag
|
Dátum: |
2015
|
Téma: |
GR Folklore / etnológia, folklór, kulturális antropológia
|
Nyelv: |
angol
|
Típus: |
Book Section
NonPeerReviewed
info:eu-repo/semantics/bookPart
|
Formátum: |
text
|
Azonosító: |
Báti, Anikó (2015) A cooking know-how: virtual and personal transmission of skills (A Hungarian example). In: Food and Internet. SIEF 20th International Ethnological Food Research conference. Peter Lang Verlag, Lodz; Frankfurt, pp. 221-230.
|
Kapcsolat: |
MTMT:2939276
|