NDA
Bejelentkezés
Kapcsolat
![]() |
Az élelmiszerek chemiai technológiája |
Tartalom: | http://mek.oszk.hu/06300/06342 |
---|---|
Archívum: | Magyar Elektronikus Könyvtár |
Gyűjtemény: | Mez?gazdaság, élelmiszeripar |
Cím: |
Az élelmiszerek chemiai technológiája
egységesített cím:
Élelmiszerek chemiai technológiája
|
Létrehozó: |
Vuk Mihály
elektronikus rögzítés: Nagy Norbert
|
Dátum: |
2008-10-07 (MEK-be való felvétel id?pontja)
|
Téma: |
Élelmiszeripar
élelmiszer
élelmiszeripar
Élelmiszerek, táplálkozás
élelmiszer-kémia
konzerválás
Ipartörténet
ipartörténet
|
Nyelv: |
magyar
|
Típus: |
szakkönyv
Text
(DCMIType)
|
Formátum: |
application/pdf
(IMT)
DjVu
|
Azonosító: |
példányazononosító:
MEK-06342
urn:nbn:hu-9231
(URI)
|
Forrás: |
Az élelmiszerek chemiai technológiája / Vuk Mihály$Budapest : Kir. Magy. Term.tud. Társulat, 1927$Lel?hely: SZTE Juhász Gyula TKF, Kémia Tanszék
|
Kapcsolat: |
Kapitán Mária: Zöldség és gyümölcs házi konzerválása (http://mek.oszk.hu/06300/06323/)
Konzerv.lap (http://konzerv.lap.hu)
Szilágyi József - Mészáros Sándor: Mez?gazdasági termékek áruismerete (http://mek.oszk.hu/01700/01747/)
Magyar Élelmiszerkönyv (http://www.omgk.hu/magyarelelmiszerk.htm)
|