Ugrás a tartalomhoz

Az élelmiszerek chemiai technológiája

  • Metaadatok
Tartalom: http://mek.oszk.hu/06300/06342
Archívum: Magyar Elektronikus Könyvtár
Gyűjtemény: Mez?gazdaság, élelmiszeripar
Cím:
Az élelmiszerek chemiai technológiája
egységesített cím: Élelmiszerek chemiai technológiája
Létrehozó:
Vuk Mihály
elektronikus rögzítés: Nagy Norbert
Dátum:
2008-10-07 (MEK-be való felvétel id?pontja)
Téma:
Élelmiszeripar
élelmiszer
élelmiszeripar
Élelmiszerek, táplálkozás
élelmiszer-kémia
konzerválás
Ipartörténet
ipartörténet
Nyelv:
magyar
Típus:
szakkönyv
Text (DCMIType)
Formátum:
application/pdf (IMT)
DjVu
Azonosító:
példányazononosító: MEK-06342
urn:nbn:hu-9231 (URI)
Forrás:
Az élelmiszerek chemiai technológiája / Vuk Mihály$Budapest : Kir. Magy. Term.tud. Társulat, 1927$Lel?hely: SZTE Juhász Gyula TKF, Kémia Tanszék
Kapcsolat:
Kapitán Mária: Zöldség és gyümölcs házi konzerválása (http://mek.oszk.hu/06300/06323/)
Konzerv.lap (http://konzerv.lap.hu)
Szilágyi József - Mészáros Sándor: Mez?gazdasági termékek áruismerete (http://mek.oszk.hu/01700/01747/)
Magyar Élelmiszerkönyv (http://www.omgk.hu/magyarelelmiszerk.htm)