Ugrás a tartalomhoz

Receptfüzet

  • Metaadatok
Tartalom: http://mek.oszk.hu/04400/04467
Archívum: Magyar Elektronikus Könyvtár
Gyűjtemény: Életmód, gasztronómia
Cím:
Receptfüzet
alcím: Magyar tájak, magyar ízek
egységesített cím: Receptfüzet
alcím: Válogatás a magyar gasztronómia remekeiből
Létrehozó:
Stefánia Étterem
Dátum:
beszerezve: 2007-01-25
Téma:
Szakácskönyvek, receptek
gasztronómia
ételrecept
Tartalmi leírás:
tartalomjegyzék: Tartalom
Étvágygerjesztő
Előételek
Balatoni töltött fogas
Csabai titok
Gemenci vadpástétom
Hideg libamáj makói módra
Bihari töltött burgonya
Gomba pásztor módra
Levesek
Orjaleves
Alföldi gulyásleves
Magyaros gombaleves
Hideg szabolcsi almaleves
Réti szárnyas raguleves
Dunakömlődi ponty halászlé
Főételek
Rádói pulykamell
Tenkeshegyi szűzérmék
Vasvári cigánypecsenye
Mátrai borzaska
Szapáry-máj
Jércefilé Marschal módra
Sertésjava Krúdy Gyula módra
Esterházy-rostélyos
Borjúborda Gundel módra
Bélszín szelet Feszty módra
Fogasfilé bakonyi módra
Borjúpaprikás
Bélszín Hungaria módra
Csáky-rostélyos
Gödöllői töltött jérce
Ropogós libasült
Erdélyi fatányéros
Brassói aprópecsenye
Desszertek
Égő betyárbatyu
Kalocsai rétes
Kecskeméti barackpuding
Somlói galuska
Stíriai metélt
megjegyzés: Illusztrált.
Nyelv:
magyar
Típus:
szakácskönyv(ek)
Text (DCMIType)
Formátum:
application/pdf (IMT)
Azonosító:
példányazononosító: MEK-04467
urn:nbn:hu-6755 (URI)
Forrás:
Kapcsolat:
Képíró Étterem: Receptkönyv (http://mek.oszk.hu/04400/04466/)
Budapesti Bor és Gasztronómiai Napok (http://www.budapestinfo.hu/hu/esemenynaptar/budapest_izei_b...)
Zilahy Ágnes: Valódi magyar szakácskönyv (http://mek.oszk.hu/00100/00135/)
Tér-idő vonatkozás:
térbeli: Magyarország