Ugrás a tartalomhoz

A lipoxigenázok izoenzim összetételének változása a növényekben. 4. A tárolt vöröshagyma (Allium cepa) minőségének ellenőrzése biokémiai módszerekkel

  • Metaadatok
Archívum: MATARKA: Magyar folyóiratok tartalomjegyzékei
Gyűjtemény: Olaj, szappan, kozmetika
Cím:
A lipoxigenázok izoenzim összetételének változása a növényekben. 4. A tárolt vöröshagyma (Allium cepa) minőségének ellenőrzése biokémiai módszerekkel
Létrehozó:
Kosáry Judit
Szőlősi Dóra
Füstös Zsuzsanna
Kiadó:
Olaj, szappan, kozmetika ISSN 0472-8602
Dátum:
2005
Típus:
Text
Kapcsolat:
Olaj, szappan, kozmetika 54. évf. 1. sz. 18-20. oldal URL: http://www.matarka.hu/cikk_list.php?fusz=13219 (isPartOf)