Ugrás a tartalomhoz
NDA@SZTAKI
Szótár
KOPI
NDA
Kereső
in English
|
magyarul
Betűméret:
Súgó
NDA
Címlap
Keresés
Részletes keresés
Archívumok
Súgó
Bejelentkezés
Belépés
Jelszó
Regisztráció
Kapcsolat
MTA SZTAKI DSD
szotar.sztaki.hu
A lipoxigenázok izoenzim összetételének változása a növényekben. 4. A tárolt vöröshagyma (Allium cepa) minőségének ellenőrzése biokémiai módszerekkel
Metaadatok
Archívum:
MATARKA: Magyar folyóiratok tartalomjegyzékei
Gyűjtemény:
Olaj, szappan, kozmetika
Cím:
A lipoxigenázok izoenzim összetételének változása a növényekben. 4. A tárolt vöröshagyma (Allium cepa) minőségének ellenőrzése biokémiai módszerekkel
Létrehozó:
Kosáry Judit
Szőlősi Dóra
Füstös Zsuzsanna
Kiadó:
Olaj, szappan, kozmetika ISSN 0472-8602
Dátum:
2005
Típus:
Text
Kapcsolat:
Olaj, szappan, kozmetika 54. évf. 1. sz. 18-20. oldal URL:
http://www.matarka.hu/cikk_list.php?fusz=13219
(isPartOf)