Ugrás a tartalomhoz

A biológiailag értékesebb, nagy ásványianyag tartalmú élelmiszeripari alapanyagok búzanemesítési törzsekben történő vizsgálata a szem szeletelése által

  • Metaadatok
Tartalom: http://193.224.162.52/ELFO/mag051.pdf
Archívum: MATARKA: Magyar folyóiratok tartalomjegyzékei
Gyűjtemény: Mag, kutatás, fejlesztés és környezet
Cím:
A biológiailag értékesebb, nagy ásványianyag tartalmú élelmiszeripari alapanyagok búzanemesítési törzsekben történő vizsgálata a szem szeletelése által
Létrehozó:
Pollhamer Ernőné
Kajdi Ferenc
Kiadó:
Mag, kutatás, fejlesztés és környezet ISSN 1588-4864
Dátum:
2005
Típus:
Text
Azonosító:
Kapcsolat:
Mag, kutatás, fejlesztés és környezet 4. (19.) évf. 1. sz. 16-19. oldal URL: http://www.matarka.hu/cikk_list.php?fusz=15745 (isPartOf)