Ugrás a tartalomhoz

A possible explanation for the differences in the fatty acid composition of fresh-water and marine fishes = Kísérlet az édes- és tengervízi halak zsírsavösszetételében kimutatott különbségek értelmezésére

  • Metaadatok
Archívum: MATARKA: Magyar folyóiratok tartalomjegyzékei
Gyűjtemény: Annales Instituti Biologici (Tihany) Hungaricae Academiae Scientiarum = A Magyar Tudományos Akadémia Tihanyi Biológiai Kutató Intézetének évkönyve
Cím:
A possible explanation for the differences in the fatty acid composition of fresh-water and marine fishes = Kísérlet az édes- és tengervízi halak zsírsavösszetételében kimutatott különbségek értelmezésére
Létrehozó:
Farkas Tibor
Kiadó:
Annales Instituti Biologici (Tihany) Hungaricae Academiae Scientiarum = A Magyar Tudományos Akadémia Tihanyi Biológiai Kutató Intézetének évkönyve ISSN 1215-0584
Dátum:
1971
Típus:
Text
Kapcsolat:
Annales Instituti Biologici (Tihany) Hungaricae Academiae Scientiarum = A Magyar Tudományos Akadémia Tihanyi Biológiai Kutató Intézetének évkönyve 38. évf. 143-152. oldal URL: http://www.matarka.hu/cikk_list.php?fusz=14447 (isPartOf)