Ugrás a tartalomhoz

Élelmiszer-előállító helyen felhasznált tisztító- és/vagy fertőtlenítőszerek egészségügyi megítélésének szempontjai

  • Metaadatok
Archívum: MATARKA: Magyar folyóiratok tartalomjegyzékei
Gyűjtemény: Ásványvíz, üdítőital, gyümölcslé
Cím:
Élelmiszer-előállító helyen felhasznált tisztító- és/vagy fertőtlenítőszerek egészségügyi megítélésének szempontjai
Létrehozó:
Cseresznyák Veronika
Solnár Pálné
Kiadó:
Ásványvíz, üdítőital, gyümölcslé ISSN 1586-3581
Dátum:
2003
Típus:
Text
Kapcsolat:
Ásványvíz, üdítőital, gyümölcslé 4. évf. 3. sz. 99-100. oldal URL: http://www.matarka.hu/cikk_list.php?fusz=7435 (isPartOf)