Ugrás a tartalomhoz

A Jó Higiéniai Gyakorlat (GHP) : útmutató szerepe az élelmiszerbiztonság és az eredetiség igazolásában a gyümölcslevek és sűrítmények előállítása során. 2. rész

  • Metaadatok
Archívum: MATARKA: Magyar folyóiratok tartalomjegyzékei
Gyűjtemény: Ásványvíz, üdítőital, gyümölcslé
Cím:
A Jó Higiéniai Gyakorlat (GHP) : útmutató szerepe az élelmiszerbiztonság és az eredetiség igazolásában a gyümölcslevek és sűrítmények előállítása során. 2. rész
Létrehozó:
Sósné Gazdag Mária
Kiadó:
Ásványvíz, üdítőital, gyümölcslé ISSN 1586-3581
Dátum:
2000
Típus:
Text
Kapcsolat:
Ásványvíz, üdítőital, gyümölcslé 1. évf. 3. sz. 75-77. oldal URL: http://www.matarka.hu/cikk_list.php?fusz=6133 (isPartOf)