Ugrás a tartalomhoz

Vizsgálatok a répamelasz mellékösszetevőinek a sütőélesztő minőségére gyakorolt hatásáról. 2. rész: A karbonsavak, zsíralkoholok és tenzidek alapösszetevőinek hatása a sütőélesztő korai felpuhulására

  • Metaadatok
Archívum: MATARKA: Magyar folyóiratok tartalomjegyzékei
Gyűjtemény: Cukoripar
Cím:
Vizsgálatok a répamelasz mellékösszetevőinek a sütőélesztő minőségére gyakorolt hatásáról. 2. rész: A karbonsavak, zsíralkoholok és tenzidek alapösszetevőinek hatása a sütőélesztő korai felpuhulására
Kiadó:
Cukoripar ISSN 0011-2720
Dátum:
1997
Típus:
Text
Kapcsolat:
Cukoripar 50. évf. 2. sz. 80. oldal URL: http://www.matarka.hu/cikk_list.php?fusz=5710 (isPartOf)