Ugrás a tartalomhoz
NDA@SZTAKI
Szótár
KOPI
NDA
Kereső
in English
|
magyarul
Betűméret:
Súgó
NDA
Címlap
Keresés
Részletes keresés
Archívumok
Súgó
Bejelentkezés
Belépés
Jelszó
Regisztráció
Kapcsolat
MTA SZTAKI DSD
szotar.sztaki.hu
Az élelmiszerbiztonság mikrobiológiai alapjai és háttere : a nyersanyag-feldolgozó ipar szerepe az élelmiszerek mikrobiológiai biztonságában
Metaadatok
Archívum:
MATARKA: Magyar folyóiratok tartalomjegyzékei
Gyűjtemény:
Ásványvíz, üdítőital, gyümölcslé
Cím:
Az élelmiszerbiztonság mikrobiológiai alapjai és háttere : a nyersanyag-feldolgozó ipar szerepe az élelmiszerek mikrobiológiai biztonságában
Létrehozó:
Farkas József
Kiadó:
Ásványvíz, üdítőital, gyümölcslé ISSN 1586-3581
Dátum:
2002
Típus:
Text
Kapcsolat:
Ásványvíz, üdítőital, gyümölcslé 3. évf. 2. sz. 40-41. oldal URL:
http://www.matarka.hu/cikk_list.php?fusz=4939
(isPartOf)