Ugrás a tartalomhoz

Az élelmiszerbiztonság mikrobiológiai alapjai és háttere : a nyersanyag-feldolgozó ipar szerepe az élelmiszerek mikrobiológiai biztonságában

  • Metaadatok
Archívum: MATARKA: Magyar folyóiratok tartalomjegyzékei
Gyűjtemény: Ásványvíz, üdítőital, gyümölcslé
Cím:
Az élelmiszerbiztonság mikrobiológiai alapjai és háttere : a nyersanyag-feldolgozó ipar szerepe az élelmiszerek mikrobiológiai biztonságában
Létrehozó:
Farkas József
Kiadó:
Ásványvíz, üdítőital, gyümölcslé ISSN 1586-3581
Dátum:
2002
Típus:
Text
Kapcsolat:
Ásványvíz, üdítőital, gyümölcslé 3. évf. 2. sz. 40-41. oldal URL: http://www.matarka.hu/cikk_list.php?fusz=4939 (isPartOf)