Ugrás a tartalomhoz

A bakteriális eredetű fehérje mennyiségének meghatározása a D-aszparaginsav, a D-glutaminsav és a Diamino-pimelinsav-tartalom alapján

  • Metaadatok
Archívum: MATARKA: Magyar folyóiratok tartalomjegyzékei
Gyűjtemény: Állattenyésztés és takarmányozás
Cím:
A bakteriális eredetű fehérje mennyiségének meghatározása a D-aszparaginsav, a D-glutaminsav és a Diamino-pimelinsav-tartalom alapján
Létrehozó:
Csapó János
Schmidt János
Csapó-Kiss Zsuzsanna
Holló Gabriella
Holló István
Kiadó:
Állattenyésztés és takarmányozás ISSN 0230-1814
Dátum:
2001
Típus:
Text
Kapcsolat:
Állattenyésztés és takarmányozás 50. köt. 2. sz. 125-137. oldal URL: http://www.matarka.hu/cikk_list.php?fusz=3946 (isPartOf)