Ugrás a tartalomhoz
NDA@SZTAKI
Szótár
KOPI
NDA
Kereső
in English
|
magyarul
Betűméret:
Súgó
NDA
Címlap
Keresés
Részletes keresés
Archívumok
Súgó
Bejelentkezés
Belépés
Jelszó
Regisztráció
Kapcsolat
MTA SZTAKI DSD
szotar.sztaki.hu
A bakteriális eredetű fehérje mennyiségének meghatározása a D-aszparaginsav, a D-glutaminsav és a Diamino-pimelinsav-tartalom alapján
Metaadatok
Archívum:
MATARKA: Magyar folyóiratok tartalomjegyzékei
Gyűjtemény:
Állattenyésztés és takarmányozás
Cím:
A bakteriális eredetű fehérje mennyiségének meghatározása a D-aszparaginsav, a D-glutaminsav és a Diamino-pimelinsav-tartalom alapján
Létrehozó:
Csapó János
Schmidt János
Csapó-Kiss Zsuzsanna
Holló Gabriella
Holló István
Kiadó:
Állattenyésztés és takarmányozás ISSN 0230-1814
Dátum:
2001
Típus:
Text
Kapcsolat:
Állattenyésztés és takarmányozás 50. köt. 2. sz. 125-137. oldal URL:
http://www.matarka.hu/cikk_list.php?fusz=3946
(isPartOf)