Ugrás a tartalomhoz
NDA@SZTAKI
Szótár
KOPI
NDA
Kereső
in English
|
magyarul
Betűméret:
Súgó
NDA
Címlap
Keresés
Részletes keresés
Archívumok
Súgó
Bejelentkezés
Belépés
Jelszó
Regisztráció
Kapcsolat
MTA SZTAKI DSD
szotar.sztaki.hu
A lipidek szerepe az élelmiszerek szerkezetének, kolloiidális és reológiai sajátosságainak kialakításában
Metaadatok
Archívum:
MATARKA: Magyar folyóiratok tartalomjegyzékei
Gyűjtemény:
Olaj, szappan, kozmetika
Cím:
A lipidek szerepe az élelmiszerek szerkezetének, kolloiidális és reológiai sajátosságainak kialakításában
Létrehozó:
Lásztity Radomir
Kiadó:
Olaj, szappan, kozmetika ISSN 0472-8602
Dátum:
1996
Típus:
Text
Kapcsolat:
Olaj, szappan, kozmetika 45. évf. 3. sz. 93-100. oldal URL:
http://www.matarka.hu/cikk_list.php?fusz=3598
(isPartOf)