Ugrás a tartalomhoz
NDA@SZTAKI
Szótár
KOPI
NDA
Kereső
in English
|
magyarul
Betűméret:
Súgó
NDA
Címlap
Keresés
Részletes keresés
Archívumok
Súgó
Bejelentkezés
Belépés
Jelszó
Regisztráció
Kapcsolat
MTA SZTAKI DSD
szotar.sztaki.hu
A feldolgozási módok hatása a sertésbőrke tulajdonságaira
Metaadatok
Archívum:
MATARKA: Magyar folyóiratok tartalomjegyzékei
Gyűjtemény:
A hús
Cím:
A feldolgozási módok hatása a sertésbőrke tulajdonságaira
Létrehozó:
Rékasi Kálmánné
Mihályi Györgyné
Farkas József
Kiadó:
A hús ISSN 1215-0665
Dátum:
1992
Típus:
Text
Kapcsolat:
A hús 2. évf. 2. sz. 84-88. oldal URL:
http://www.matarka.hu/cikk_list.php?fusz=3502
(isPartOf)