NDA
Bejelentkezés
Kapcsolat
Élelmiszer-adalékanyagok |
Tartalom: | http://mek.oszk.hu/01200/01215 |
---|---|
Archívum: | Magyar Elektronikus Könyvtár |
Gyűjtemény: | Mez?gazdaság, élelmiszeripar |
Cím: |
Élelmiszer-adalékanyagok
alcím:
azaz a "misztikus" E-számok
egységesített cím:
Élelmiszer-adalékanyagok
|
Létrehozó: |
szerkesztő:
Kalas György dr.
bevezetőt írta:
Kalas György dr.
fordító:
Nagy Colette
fordító:
Nagy Péter
fordító:
Kalas Györgyi
elektronikus szerkesztés: Eszenyei Emese
elektronikus szerkesztés: Tepliczky István
illusztrátor:
Lajtmann Csaba
|
Dátum: |
beszerezve:
2002-02-08
|
Téma: |
Élelmiszeripar
élelmiszer-adalékanyagok
antioxidánsok
emulgeálószerek
enzimek
színezékek
tartósítószerek
|
Tartalmi leírás: |
tartalomjegyzék:
Tartalom
Előszó A fogyasztóról Az adalékanyagokról A lehetséges egészségügyi hatásokról Az E-számokról Fogyasztói tanácsok Az anyagok felsorolása kategóriánként: Színezékek Rartósítószerek Antioxidánsok Sűrítőanyagok Emulgeálószerek Savanyúságot szabályozó anyagok Aromák és ízfokozók Csomósodást és lesülést gátló anyagok Édesítőszerek és cukorhelyettesítők Enzimek Impresszum Felhasznált irodalom megjegyzés:
javított változat
|
Nyelv: |
magyar
|
Típus: |
szakkönyv
Text
(DCMIType)
|
Formátum: |
text/html
(IMT)
|
Azonosító: |
példányazononosító:
MEK-01215
urn:nbn:hu-3220
(URI)
|
Forrás: |
Az élelmiszerek adalékanyagai : Az E-számok rejtélye / [szerk. Kalas György]$Győr : Ökológiai Stúdió Alapítvány, 1997$ISBN 963 04 9487 6
|
Kapcsolat: |
Szilágyi József, Mészáros Sándor: Mezőgazdasági termékek áruismerete (http://mek.oszk.hu/01700/01747/)
Táplálékallergia.lap (http://taplalekallergia.lap.hu/)
Magyar Élelmiszerkönyv (http://www.omgk.hu/keret2.htm)
Élelmiszeradalékokról elfogultság nélkül (http://freeweb.interware.hu/frenzy/E_anyagok/e_anyagok.html)
Élelmezés : Szakmai információs anyagok (http://www.elelmezes.hu/szakmaianyagok.php)
|
Létrehozó: |
Zöld Pók Hálózat, 1997-98
|