MATARKA
Magyar folyóiratok tartalomjegyzékeinek kereshető adatbázisa
Keresés
Index
Folyóiratok
Kosár
Súgó
EHM kereső
RSS
Ásványvíz, üdítőital, gyümölcslé
RSS
Megszűnt : 2009. 3-4. számtól
1. évf. 3. sz. / 2000
Sipos Zoltán - Lakner Zoltán
A magyar élelmiszergazdaság minőségi kihívásai a globalizálódó világban. 1. : Magyarország élelmiszergazdasága
63-69
Canon, Michael
A Codex szabványok szerepe a világkereskedelemben
70-74
Sósné Gazdag Mária
A Jó Higiéniai Gyakorlat (GHP) : útmutató szerepe az élelmiszerbiztonság és az eredetiség igazolásában a gyümölcslevek és sűrítmények előállítása során. 2. rész
75-77
Samu Zsuzsanna
Az aromák minőségellenőrzésének korszerű, műszeres analitikai lehetősége
78-79
Stégerné Máté Mónika - Horváth Dénesné - Barta József
Feketebodza (Sambucus nigra) fajták és fajtajelöltek színanyag tartalmának és stabilitásának vizsgálata
80-85
Nagy Ákosné - Vász Noémi
Mesterséges édesítőszerekkel ízesített gyümölcsnektárok és gyümölcsitalok vizsgálata
86-91
MÚLTBANÉZŐ
Borszéki Béla
A Főváros ásványvíz-ellátásának rövid története : az üzemek megalkulás(a) és fejlődése az 1880-as évek végétől napjainkig
92-94
TUDOMÁNYOS DIÁKKÖR
Hévei Zsuzsanna
Paradicsom és színes gyümölcsök (bodza, málna) színeinek változása a feldolgozás során
95-96
Visszatérés az oldal tetejére
☎ Kapcsolat
Magunkról
Támogatóink: